Åtte år gamle Cordalis, en flott oldenburger, gjennomførte sammen med noen år eldre rytter Rakel en strålende treningsøkt sammen med Tony Andre Hansen på Epona onsdag 22. juni. Gå videre for å se video :)

 

 

 

Rakel er så heldig å få trene med en av de meritterte landslagsrytterne i Norge, Tony Andre Hansen på Epona Ryttersenter annen hver onsdag. Cordalis er en god hest, Rakel er en god rytter og Tony en meget dyktig trener. Video fra treningen om du blar videre :)

Årlig kontroll av tennene hos hestene er en nødvendighet. Veterinær Øyvinde Berven på Lista er å regne som spesialist på området.

 

 

 

Noen ganger er nedturene så voldsomme at det skal mye til for å reise seg. Men det hjelper med rette innstilling. Det har Cordalis og Rakel.

Et bilde er fra trening med Tony Andre Hansen 29. april 2015, et bilde fra aprilstevnet på Rosseland i 2014, mens det tredje bildet er fra Drammen Spring Tour i mai 2014.

Drammen Spring Tour er det største ridestevne i Norge i år, og er dermed også det største internasjonale sprangstevnet. Den første helgen 24. til 27. april er det cirka 600 hester oppstallet på området til Drammen Rideklubb. Neste helg øker antallet hester til over 700.